Νέο «γαλάζιο»… μασάζ στους βουλευτές της ΝΔ από τον Κυρανάκη με «καρφιά» Σταϊκούρα (Photos)
Γαλάζιων ενημερώσεων συνέχεια σήμερα με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να παίρνει τη σκυτάλη από τον Σταύρο Παπασταύρου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών ενημέρωσε τη γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα για το νομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή για τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρόμου.
Παρούσα ήταν και η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τον Χρήστο Σταϊκούρα να έχει θερμή χειραψία με τον διάδοχό του.
«Είναι υποχρέωσή μας να συζητήσουμε και να ακούσουμε τους βουλευτές», έλεγε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στους δημοσιογράφους για να προσθέσει ότι το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του σιδηροδρόμου αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ώρες.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα εισαχθεί στη Βουλή ο νέος ΚΟΚ.
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μπαίνοντας στην αίθουσα της Γερουσίας δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του γιορτή αλλά και για το νέο μέλος της οικογένειάς του, καθώς τις προηγούμενες ημέρες η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο παιδάκι, τους ένα αγοράκι.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας υπερασπίστηκε το έργο του, ενώ φέρεται να είπε ότι «χρειάζεται περισσότερη ουσία και λιγότερη επικοινωνία». Συνάδελφοι του έλεγαν πως έβγαλε πικρία μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να βγει περισσότερο «επιθετικά» η ΝΔ απαντώντας σε όσους κουνούν το δάκτυλο στην κυβέρνηση ενώ έχουν τη φωλιά τους λερωμένη, ενώ φέρεται να ανέφερε πως όποιος θέλει να πηγαίνει στις διαδηλώσεις να παραιτείται, φράση που ερμηνεύθηκε ως καρφί στον Άκη Σκέρτσο που είχε δηλώσει ότι αν δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο θα κατέβαινε στην πορεία για τα Τέμπη.
Διαβάστε επίσης:
ΚΚΕ: Κάλεσμα της ΚΝΕ στη σημερινή συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ – Το σποτ
Μαρινάκης: Η Ελλάδα είναι ένα κράτος δικαίου