search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 00:23
MENU CLOSE

Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν ακόμη 303 αιχμαλώτους – «Θα τους φέρουμε πίσω από τη ρωσική αιχμαλωσία», διαμηνύει ο Ζελένσκι

25.05.2025 13:51
ukraine

Η Ρωσία και η Ουκρανία αντάλλαξαν 303 αιχμαλώτους της κάθε πλευράς, ολοκληρώνοντας και την τρίτη και τελευταία φάση της συμφωνίας απελευθέρωσης 1.000 αιχμαλώτων εκατέρωθεν.

«303 ουκρανοί μαχητές βρίσκονται στην πατρίδα. Η τρίτη φάση της συμφωνίας ανταλλαγής 1.000 έναντι 1.000, που συμφωνήθηκε στην Τουρκία, ολοκληρώθηκε», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Χ. «Είναι βέβαιο ότι θα φέρουμε κάθε έναν από τους ανθρώπους μας πίσω από τη ρωσική αιχμαλωσία».

«Κατ΄ εφαρμογήν των ουκρανορωσικών συμφωνιών της 16ης Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, κατά την περίοδο από την 23η έως την 25η Μαΐου η ρωσική και η ουκρανική πλευρά προχώρησαν σε ανταλλαγή 1.000 έναντι 1.000 ανθρώπων», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στους επιστήμονες για τους φονικούς μύκητες που σε τρώνε «από μέσα προς τα έξω»

Σημαντική αύξηση των μεταναστευτικών ροών από τη Λιβύη στην Ελλάδα

Μετά τις Κάννες, μπλακ άουτ και στη Νίκαια από κακόβουλη ενέργεια – Οι Αρχές δεν συνδέουν τα δύο επεισόδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 00:22