search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 03:40
MENU CLOSE

Θρήνος στα Τρίκαλα για τον χαμό του 30χρονου που πνίγηκε στη θάλασσα στη Λευκάδα – Σε τρεις εβδομάδες παντρευόταν

25.05.2025 23:12
kathisma-lefkada-paralia

Το γλέντι του για τον γάμο του σε τρεις εβδομάδες, μετατράπηκε σε τραγωδία και θρήνο για δύο οικογένειες.

Ο 30χρονος Σ.Κ, πήγε στη Λευκάδα για το bachelor party του, σε ένα τριήμερο ξεγνοιασιάς με τους φίλους του, όπως έπραξε και η σύντροφός του που με δικές της φίλες πήγε σε άλλο νησί να διασκεδάσουν.

Ο νεαρός ήταν μαζί με τους φίλους του στην περιοχή Κάθισμα, όταν μπήκε στη θάλασσα να βουτήξει. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα πελώρια κύματα τον παρέσυραν και κάποια στιγμή η θάλασσα τον ξέβρασε νεκρό, μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων φίλων του. 

Στο σημείο έφτασαν ΕΚΑΒ και Λιμενικό όπου μετέφεραν τον άτυχο νεαρό σε ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η απώλειά του έχει προκαλέσει σοκ στη τοπική κοινότητα στα Τρίκαλα καθώς το θύμα είναι γιος γνωστού επιχειρηματία της πόλης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Προς το παρόν αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στα Κρέστενα Ηλείας

Υπόθεση απαγωγής: «Το παιδί είναι βασανισμένο – Ο τράπερ του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο», λέει ο πατέρας του 24χρονου

Λαμία: Πολλά προβλήματα από ισχυρό μπουρίνι – Πτώση δέντρων, διακοπή ρεύματος και πλημμύρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 02:50