ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:29
MENU CLOSE

Κάρμεν Ρουγγέρη για τον θάνατο του συζύγου της: «Δεν ήθελα να γίνει σόου γι’ αυτό το κράτησα μυστικό μέχρι να γίνει και η κηδεία»

30.05.2025 08:18

Για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον θάνατο του συζύγου της Ανδρέα Κουλουμπή μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Μετά το έδωσα στη δημοσιότητα, δεν απαντούσα στα τηλέφωνα για 20 μέρες. Ακριβώς για να μην έχω αυτό που συνήθως παίρνουν το θέμα και γίνεται σόου σε διάφορα μέσα. Κάποιες φορές σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κάνω αυτό που γίνεται, δηλαδή κάτι πολύ μεγάλο γιατί του άξιζε, αλλά από την άλλη μεριά ήταν καλύτερα».

Όπως τόνισε η ίδια, αυτή η επιλογή ήταν ίσως λιγότερο επώδυνη: «Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο. Κάθε φορά που σε πλησιάζει κάποιος και μιλάς για αυτό είναι σαν να σκάβεις την πληγή. Βέβαια, τώρα, πια μπορούμε να το συζητήσουμε και γω το δέχομαι αυτό γιατί θέλω να φαίνεται ότι τον θυμάμαι πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Ετεοκλής Παύλου: «Σε μια μέρα ξύπνησα ανάπηρος, φτωχός και χρεωμένος μέχρι τον λαιμό»

Klavdia και Oge: Παρακολούθησαν την παράσταση «Tiny Beautiful Things»

Mission Impossible: «Με οδήγησαν στην περιπέτεια μιας ολόκληρης ζωής» – Ο Τομ Κρουζ για το κινηματογραφικό franchise

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:28
Exit mobile version