Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τέλος στη ζωή του έδωσε 36χρονος αστυνομικός, το μεσημέρι της Κυριακής, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος αυτόχειρας ανέλαβε βάρδια νωρίς το πρωί ως αξιωματικός υπηρεσίας και όταν έμεινε μόνος του, έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του περίστροφο.
Οι συνάδελφοί του είναι σοκαρισμένοι.
Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία παραμένουν άγνωστοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην υπηρεσία του, ενώ δεν έχει βρεθεί σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας.
Λόγω του σοκ στο οποίο βρίσκεται η σύζυγος του με την οποία έχει ένα ανήλικο παιδάκι, η σύζυγός του δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στους αστυνομικούς.
Για το θλιβερό περιστατικό αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Διαβάστε επίσης:
Κέρκυρα: Τουρίστας έπεσε από μεγάλο ύψος – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω της διεξαγωγής του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.