Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο τσακ δεν σημειώθηκε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μεταξύ Mega και Alpha στην κούρσα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις προτιμήσεις των τηλεθεατών χθες.
Το Mega αναδείχθηκε πρώτο με μερίδιο μόλις 0,1% μεγαλύτερο από του Alpha.
Επίσης δεν διατηρήθηκε και η συνθήκη συγκατοίκησης που διαμορφώθηκε χθες ανάμεσα σε ΕΡΤ1 και Open με το κανάλι της Παιανίας, να εμφανίζει μικρή βελτίωση στη δυναμική του και ταυτόχρονα η Nielsen κατέγραψε μικρή υποχώρηση στο μέγεθος του μεριδίου του κρατικού καναλιού από τη μια μέρα στην άλλη.
Ο ΑΝΤ1 ήταν η τρίτη επιλογή των τηλεθεατών, αλλά με απώλειες ο,2% σε σχέση με την Τρίτη, το Star πρόσθεσε λίγους «πόντους», όπως επίσης και ο ΣΚΑΪ.
Το MAK TV είχε ανεπαίσθητη μεταβολή, άνω του 2% διαμορφώθηκε το μερίδιο της ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ2 οριακά παρέμεινε στο άσσο.
Διαβάστε επίσης:
Alpha: Μπάλα σαν μινι Euro για ένα τριήμερο – Η τελική φάση του Nations League (video)
«Πόλεμος» BBC – Λευκού Οίκου για την κάλυψη της σφαγής στη Γάζα
DISNEY: Εμφάνισε κέρδη το τελευταίο δίμηνο, κάνει απολύσεις προκαλώντας αντίδραση στην μετοχή της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.