search
ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 19:06
MENU CLOSE

ΑΔΑΕ: To «ευχαριστώ» του Χρήστου Ράμμου μετά την παραίτηση

09.06.2025 16:36
rammos

Δημόσιο ευχαριστώ σε όσους έγραψαν ένα θετικό λόγο για εκείνον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «είπε» ο Χρήστος Ράμμος, λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από την ΑΑΔΕ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έγραψαν για μένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες δύο ημέρες (έστω και αν κάποια από αυτά που γράφτηκαν ήταν ελαφρώς υπερβολικά)», έγραψε.

«Μεγάλη η συγκίνηση μου για την αναγνώριση για όλα όσα προσπάθησα να κάνω τα τελευταία 6 χρόνια μέσα από μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα ένα αυτούς που έγραψαν και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους, για το χρόνο που διέθεσαν και για την εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου. Μέχρι να βρω τον χρόνο να το κάνω, απευθύνω στην φάση αυτή αυτές τις γενικές ευχαριστίες. Να είστε όλοι καλά και θα θυμάμαι πάντα τα λόγια σας», κατέληξε στην ανάρτησή του.

«Και εμείς θα θυμόμαστε πάντα την συμβολή σας στην υπεράσπιση του κράτους δικαίου και των δημοκρατικών ελευθεριών!», «Κύριε Ράμμο είστε ένα θεσμικό αντίβαρο κ μόνο με τον χαρακτήρα σας», «Σας θυμόμαστε κ.Ραμμο ως υπερασπιστή του κρατους δικαίου είσθε φωτεινό παραδειγμα μες τη μαυρίλα που σκεπάζει τη χώρα σας ευχαριστουμε» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που εισέπραξε.

Διαβάστε επίσης:

Τα «χρόνια πολλά» της Ζώης στον Νίκο Κωνσταντόπουλο

Την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Ιταλία θυμήθηκε ο Δένδιας

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνέκρινε την κυριακάτικη ανάρτηση του Μητσοτάκη με τον… Τιτανικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 19:05