Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς και υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ με μοναδικό αντικείμενο την εκλογή του διαδόχου της Μαρίας Συρεγγέλα στη θέση του γραμματέα της παράταξης.
Όπως έγινε και «επισήμως» γνωστό από κομματικές πηγές, νέος γραμματέας της ΝΔ θα είναι ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός, Κώστας Σκρέκας, ο οποίος και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό σήμερα στη Βουλή, οπότε και επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητά του.
Η συνεδρίαση της Π.Ε. της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνιου στις 6 το απόγευμα ενώ, όσον αφορά στο συνέδριο του κόμματος, αυτό θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο και σίγουρα μετά τη ΔΕΘ και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.
Διαβάστε επίσης:
ΝΔ: Ποια ονόματα «έπαιξαν» για διάδοχοι της Μαρίας Συρεγγέλα
Τέμπη: Το είδαμε κι αυτό – Γεωργιάδης αποθεώνει Πλακιά για τις αναρτήσεις κατά Καρυστιανού (Video)
ΣΥΡΙΖΑ: «Σοκ και δέος» από τη δημοσκόπηση της Opinion Poll
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.