search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.09.2025 22:25
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν πάω σε κάποιες εκπομπές γιατί έθιξαν την προσωπικότητά μου» (Video)

11.06.2025 10:06
boyrdoymis-new

Για την απόφασή του να μην εμφανίζεται σε ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δηλώνοντας πως έγιναν σχόλια που ένιωσε ότι θίγουν την προσωπικότητά του.

Όπως ανέφερε, υπήρξαν συμπεριφορές που τον ενόχλησαν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να κρατά, πλέον, αποστάσεις.

«Ακούστηκαν πολλά και διαφορετικά πράγματα και στην περίπτωσή μου, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, τα προσπερνάω. Πλέον με παίρνουν από ορισμένες εκπομπές για να πάω καλεσμένος και τους λέω: δεν έρχομαι σε εσάς, γιατί είπατε πράγματα για εμένα. Εφόσον με θίγεις σαν άνθρωπο και δεν με σέβεσαι, γιατί να σε σεβαστώ εγώ; Οπότε κάνω τις επιλογές μου, δεν θα αρέσω σε όλους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παράσχος: Όταν έμαθα για τον καρκίνο κάθισα σε ένα παγκάκι κι έκλαψα όσο δεν πάει – Μετά είπα «θα σε αντιμετωπίσω» (Video)

Γιώργος Κιμούλης: «Με έχει παρασύρει η εξουσία του θιασάρχη – Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα όρια» (Video)

Ο Μάριος Αθανασίου δούλευε στην οικοδομή τον χειμώνα: «Οι βρόμικες δουλειές έχουν καθαρούς ανθρώπους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.09.2025 22:24