Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, η διαδικασία λήψης των οργάνων από τον 12χρονο, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά τα όσα συνέβησαν στον ποταμό Άραχθο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Άρτας και στη ΜΕΘ παίδων και εφήβων, του ΠΓΝΠ της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατρική ομάδα ξεκίνησε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα τη λήψη των νεφρών, της καρδιάς, των πνευμόνων, του παγκρέατος, του ήπατος και του κερατοειδούς.
Μετά τη λήψη των οργάνων θα ακολουθήσει η διαδικασία της μεταφοράς τους στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Ιταλία και στη Γερμανία, προκειμένου να μεταμοσχευθούν σε λήπτες.
Διαβάστε επίσης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.