ΠΕΜΠΤΗ 25.09.2025 03:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση καναλιών: Ένα επταήμερο στην πρώτη θέση συμπλήρωσε τη Δευτέρα το Mega

17.06.2025 14:49

Αυξητικές τάσεις καταγράφηκαν από τη Nielsen στα μεγέθη τουλάχιστον πέντε από τα 10 κανάλια εθνικής εμβέλειας τα οποία άθροισαν 73,2% της πίτας τηλεθέασης έναντι 71% της Κυριακής και 67,5% του Σαββάτου.

Δυο μονάδες πάνω κινήθηκε ο δείκτης της Nielsen για τον Alpha, συγκριτικά με το μερίδιο που είχε καταφέρει να αποσπάσει ο σταθμός το αμέσως προηγούμενο 24ώρο.

Τρίτη επιλογή ήταν το Star που επανήλθε στο «κλαμπ» των καναλιών με διψήφια μερίδια, προσπερνώντας τον ΑΝΤ1 ο οποίος επίσης είχε ανεβασμένη επίδοση, ενώ ο ΣΚΑΪ έκανε πισωγύρισμα σε επίπεδο αντίστοιχο της προπερασμένης Δευτέρας (9/6). Με «κέρδη» έκλεισε την ημέρα και το Open.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Παρελθόν ο πρωην επιτελάρχης Ενημέρωσης, Φώτης Καφαράκης

Χρανιώτης για τους χαρακτηρισμούς Πορτοσάλτε: «Είμαστε ακτιβιστές, όχι Ισλαμιστές – Να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια» (Video)

Ελληνικά ΜΜΕ: ΕΡΤ και ΣΚΑΪ εμφανίζουν τους χαμηλότερους δείκτες εμπιστοσύνης στην έρευνα του Ινστιτούτου Reuters για το 2025 – Το «τερμάτισε» η Ελλάδα

ΠΕΜΠΤΗ 25.09.2025 02:33
Exit mobile version