Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική της Ρόδου, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε χωματερή ανακύκλωσης στην περιοχή των Καλυθιών.
Στο σημείο επιχειρούν οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής με 25 πυροσβέστες.
Σύμφωνα με τη rodiaki, η κατάσταση βρίσκεται υπό σχετικό έλεγχο, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.
Το σημείο από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά φαίνεται να είναι χώρος συγκέντρωσης ανταλλακτικών αυτοκινήτων και παλαιών σιδερικών.
Οι δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες κατάσβεσης, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή απειλή για κατοικημένες περιοχές.
Διαβάστε επίσης:
Αθηνών – Κορίνθου: Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή, νεκρή μια 52χρονη
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 27χρονος οδηγός σε τροχαίο κοντά στο Καβαλάρι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.