search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 16:15
MENU CLOSE

Ο Έρωτας με το φωτοστέφανο ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης (18/6)

19.06.2025 17:50
agios_erotas

Ο «Άγιος έρωτας» διατήρησε  τα κεκτημένα του ενώ στις επόμενες θέσεις τουλάχιστον της πρώτης πεντάδας του Top 10 οι ανακατατάξεις οι οποίες άρχισαν τη Δευτέρα, συνεχίστηκαν και την Τετάρτη.

Στο δεύτερο σκαλοπάτι αυτή τη φορά «πάτησε» το «Grand Hotel»- την Τρίτη εκεί ήταν η «Γη της ελιάς»- ο «Τιμωρός» αποτέλεσε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, την τρίτη προτίμηση των τηλεθεατών, ενώ η πρωτοπόρος σειρά του Mega, υποχώρησε στην τέταρτη θέση.

Πέμπτο σε δημοφιλία πρόγραμμα εξακολούθησε να είναι το «Masterchef» καθώς εισέρχεται στην τελική φάση διαδικασίας του και «συγκατοίκησε» από ό,τι φαίνεται με το κεντρικό δελτίο του Mega.

Αξιοπρόσεκτο της ημέρας στοιχείο συνιστά το πλασάρισμα του «Τροχού της τύχης» στην τελευταία θέση της διακεκριμένης 10αδας στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα το τηλεπαιχνίδι του Star.

Διαβάστε επίσης:

Προανακριτική: «Ποιος είναι αυτός», «έγινε μανούρα», «καλώς τον πρόεδρο» κι άλλα απίθανα όταν τα μικρόφωνα έμειναν ανοιχτά 

ΣΚΑΪ: Με «πλυντήριο» ειδήσεων στο πρόγραμμα του

«Κεφάλι» στην κούρσα τηλεθέασης ξανά απο το Mega την Τετάρτη (18/6)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 16:14