search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 15:13
MENU CLOSE

Το Ισραήλ ανέστειλε την λειτουργία πολλών ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων – Δημοσίευσαν τις τοποθεσίες πυραύλων της χώρας

20.06.2025 07:48
AP25142509568847

Εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας αποκάλυψε ότι είχε ληφθεί απόφαση, «σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben-Gvir και υπό τις οδηγίες του Αστυνομικού Επιτρόπου Danny Levy», να αναστείλουν τις εκπομπές πολλών ξένων ειδήσεων μετά τη δημοσίευση εκθέσεων από τοποθεσίες πυραύλων σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο των Times of Israel, τα πλάνα των πρακτορείων – τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία αποκάλυψαν “ακριβείς τοποθεσίες” – προφανώς χρησιμοποιούνταν από το ειδησεογραφικό δίκτυο Al Jazeera, το οποίο έχει απαγορευτεί στο Ισραήλ από το περασμένο καλοκαίρι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας εξήγησε ότι απεστάλησαν περιπολίες για να αναλάβουν δράση «κατά των ειδησεογραφικών πρακτορείων που χρησιμοποιεί το Al Jazeera για τη μετάδοση μη εξουσιοδοτημένου και παράνομου περιεχομένου».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία ξένων τηλεοπτικών συνεργείων αφού μετέδωσαν εικόνες με ρουκέτες να χτυπούν την περιοχή της Χάιφα, όπου ένα μπαράζ ρουκετών στόχευε ευαίσθητες εγκαταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Ισραήλ – Ιράν: Κλιμακώνεται επικίνδυνα η σύρραξη ενώ ο Τραμπ παίρνει τον… χρόνο του για τυχόν στήριξη στον Νετανιάχου

O μοναδικός επιζών της Air India αποκαλύπτει πώς κατάφερε να βγει ζωντανός από το αεροπλάνο

Λίβανος: Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ εκφράζει την αλληλεγγύη του στο Ιράν έναντι των ισραηλινών επιθέσεων και των αμερικανικών απειλών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 15:11