ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 23:44
MENU CLOSE

Η κακοκαιρία σάρωσε πολλές περιοχές της χώρας: Πλημμύρες, χαλάζι και πτώσεις δέντρων (videos)

21.06.2025 20:31

Η κακοκαιρία εξπρές… σάρωσε μεγάλο μέρος της χώρας με σφοδρές βροχές, καταιγίδες, ακόμη και χαλάζι, με τα προβλήματα να είναι πάρα πολλά.

Στα Ιωάννινα η κακοκαιρία ήταν σφοδρότατη για μία περίπου ώρα. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφηκαν στα χαμηλά σημεία της πόλης: Λιμνοπούλα, οδός Γεννηματά, Βογιάννου και κυρίως, στην οδό Μακαρίου.

Στην Πελοπόννησο και την Κόρινθο, υπήρχε έντονη κεραυνική δραστηριότητα, με την βροχή να είναι έντονη και να δημιουργεί πολλά προβλήματα, κυρίως στην περιοχή των Ισθμίων. Κεντρικοί δρόμοι της περιοχής μετατράπηκαν σε χειμάρρους, με το νερό να παρασύρει χώματα, κλαδιά και μικροαντικείμενα, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Στη Βόρεια Ελλάδα, έντονη χαλαζόπτωση έπεσε σε περιοχές των Γρεβενών, με το μέγεθός τους να ξεπερνά αυτό ενός καρυδιού, σύμφωνα με αγρότες. Μάλιστα, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ζημιές προκλήθηκαν και σε καλλιέργειες κυρίως στις ελιές και τις αμυγδαλιές στην Τ.Κ. Ιμέρων του Δήμου Σερβίων.

Στην Κοζάνη, η περιοχή Τσοτύλι, πλημμύρισε, με πολλά προβλήματα σε σπίτια και αυλές.

Κατολίσθηση σημειώθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στο Επαρχιακό δρόμο Κοζάνης- Γρεβενών ανάμεσα στις τοπικές κοινότητες Πανάρετης του Δήμου Βοίου και Κιβωτού Γρεβενών.

Στην Στερεά Ελλάδα, πάρα πολλά ήταν τα προβλήματα στη Λαμία, όπου πλημμύρισαν περιοχές.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Πυργί Λέσβου – Εστάλη μήνυμα από το 112

Πυροσβεστική: 55 φωτιές το τελευταίο 24ωρο – Ποιες περιοχές είναι την Κυριακή σε υψηλό κίνδυνο για πυρκαγιά

Οι δικηγόροι απαντούν στην Κλάπα γιατί δεν κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία κατά της Κωνσταντοπούλου

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 23:43
Exit mobile version