search
ΠΕΜΠΤΗ 26.06.2025 19:05
MENU CLOSE

Επιτροπή του ιρανικού κοινοβουλίου ενέκρινε γενικό σχέδιο αναστολής της συνεργασίας με την ΔΟΑΕ

23.06.2025 22:26
pyrinika iran

Η επιτροπή εθνικής ασφάλειας του κοινοβουλίου του Ιράν ενέκρινε το γενικό περίγραμμα ενός νομοσχεδίου που αποσκοπεί στην πλήρη αναστολή της συνεργασίας της Τεχεράνης με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την πυρηνική ενέργεια, σύμφωνα με το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της επιτροπής, Εμπραχίμ Ρεζάι .

Ο Ρεζάι δήλωσε ότι, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης, η διενέργεια επιθεωρήσεων και η υποβολή εκθέσεων στον ΔΟΑΕ θα ανασταλούν εφόσον δεν διασφαλίζεται η ασφάλεια των πυρηνικών εγκαταστάσεων. Το Κοινοβούλιο πρέπει ακόμη να εγκρίνει το νομοσχέδιο σε ολομέλεια.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου για την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Συρία

ΗΠΑ: Κύμα επικίνδυνης ζέστης πλήττει την ανατολική ακτή

Ξεκίνησε η ιρανική πυραυλική επιχείρηση «Άγγελμα της Νίκης» εναντίον αμερικανικών βάσεων σε Ιράκ και Κατάρ – Η Ντόχα λέει ότι διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 26.06.2025 19:03