search
ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 05:15
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Χίο: Αυτή είναι η “επιτελική” Ελλάδα τους: προνόμια για λίγους, καψόνια για ήρωες

23.06.2025 18:10
kaselakis

Την κατάσταση που επικρατεί στη Χίο με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και τη μεταφορά πυροσβεστικών δυνάμεων στο νησί με το πλοίο της γραμμής, απέναντι στη χρήση στρατιωτικών αεροσκαφών για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού, σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει, «Τον Μητσοτάκη τον πηγαινοφέρνουν με C-130, ακόμη και για τα ΣΚ. Οι πυροσβέστες στα φλεγόμενα νησιά, πάνε με το πλοίο της γραμμής. Αυτή είναι η “επιτελική” Ελλάδα τους: προνόμια για λίγους, καψόνια για ήρωες. Αυτήν την Ελλάδα θέλετε;»

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Γιατί οι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν δάνειο προς την Αίγυπτο, χωρίς να πιέσουν για τη Μονή Σινά;

Μητσοτάκης σε Σίσι: Να υπάρξει συμφωνία για τη Μονή Σινά – Αναγκαία η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

Μαρινάκης: Η διεθνής γεωπολιτική συγκυρία παραμένει ανησυχητική στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 03:47