Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το Ιράν είναι «έτοιμο να ανταποδώσει εκ νέου» οποιαδήποτε περαιτέρω αμερικανική επίθεση, προειδοποίησε ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ισλαμικής Δημοκρατίας, μερικές ώρες μετά τα ιρανικά πλήγματα εναντίον βάσης των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στο έδαφος του εμιράτου του Κατάρ.
«Οι εκτοξεύσεις ιρανικών πυραύλων εναντίον της (αμερικανικής) βάσης Αλ Ουντέιντ (στην επικράτεια του Κατάρ) ήταν ανταπόδοση της κατάφωρης επίθεσης της Αμερικής» εναντίον της ιρανικής επικράτειας, τόνισε ο Αμπάς Αραγτσί. «Σε περίπτωση νέας (τέτοιας) δράσης των ΗΠΑ, (το Ιράν) είναι έτοιμο να ανταποδώσει εκ νέου», ξεκαθάρισε ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου την οποία δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του στην Τεχεράνη.
Διαβάστε επίσης:
Κατάρ: Θέμα “εθνικής κυριαρχίας” η απάντηση στην ιρανική επίθεση στη βάση Αλ Ουντέιντ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.