ΠΕΜΠΤΗ 26.06.2025 21:27
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το όνειρό μου ήταν να έχω έναν καλό σύντροφο - Σε αυτό είμαι πλήρως αποτυχημένος» (Video)

26.06.2025 11:14

Για τις πιο μεγάλες επιθυμίες που ήθελε να εκπληρώσει στη ζωή του μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, επισημαίνοντας ότι το πιο μεγάλο του όνειρο ήταν να έχει έναν καλό σύντροφο, κάτι που -όπως τόνισε- δεν κατάφερε, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «πλήρως αποτυχημένο» στο εν λόγω ζήτημα.

«Αυτό ήταν το όνειρό μου από παιδί, να έχω έναν καλό σύντροφο. Σε αυτό είμαι πλήρως αποτυχημένος. Όμως, οι δυο από αυτούς τους ανθρώπους είναι σαν οικογένειά μου. Όμως, είναι μεγάλη ευτυχία να έχεις σαν οικογένειά σου ανθρώπους που τους αγκάλιασες και δεν ήταν συγγενείς σου. Αυτό είναι μεγάλο κέρδος. Θα ήθελα και με τους άλλους δυο να είμαι έτσι, αλλά η ζωή δεν μπορεί να στα φέρει ακριβώς όπως τα θέλεις. Στη φάση που είμαι τώρα, όχι μόνο σχέση δεν θέλω, δεν θέλω να με αγγίζει άνθρωπος» τόνισε.

Αναφερόμενος στο σήμερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας υποστήριξε ότι τους τελευταίους μήνες έχει βιώσει τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της ζωής του.

«Είμαι η χαρά της ζωής και θα εξακολουθώ να είμαι, αλλά το τελευταίο διάστημα υφίσταμαι τρομερό μπούλινγκ, αισθάνομαι μεγάλες πικρίες, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της ζωής μου. Όμως, αυτό δεν με έχει κάνει κατηφή, ούτε καταθλιπτικό. Αντίθετα αν και είμαι πολύ περίεργος, με έχει κάνει πιο αισιόδοξο για το μέλλον, πιο δυνατό και πιο αγωνιστικό» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Από τριών ετών είχα πει στη μαμά μου να χωρίσει τον μπαμπά μου» δήλωσε η κόρη της (Video)

Μαρίνα Σάττι: Αποθεώθηκε από 20.000 θεατές στην πιο «POP» συναυλία της (Video/Photos)

Τζεφ Μπέζος – Λόρεν Σάντσεζ: Έφτασαν στη Βενετία για τον γάμο τους (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 26.06.2025 21:26
Exit mobile version