search
ΤΡΙΤΗ 01.07.2025 19:25
MENU CLOSE

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι «καυτοί» διάλογοι στελεχών του οργανισμού και της ΝΔ στην Κρήτη (Photos)

30.06.2025 13:43
opekepe_new

Εικόνα απόλυτης διαφθοράς και διαπλοκής αποκαλύπτουν οι διάλογοι που κατέγραψαν οι νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της έρευνας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο ενημερωτικός ιστοχώρος ekriti.gr φέρνει στο φως, από τη δικογραφία των 3.000 σελίδων νέους διαλόγους που αποκαλύπτουν πώς πολιτικά πρόσωπα και κομματικοί παράγοντες της ΝΔ στην Κρήτη σε ευθεία συνεννόηση διαμοίραζαν χρήματα του οργανισμού και παρενέβαιναν ακόμα και σε νόμιμους ελέγχους.

Αυτό προκύπτει από τις απομαγνητοφωνημένες επικοινωνίες του πρώην αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Λευτέρη Ζερβού με το στέλεχος της ΝΔ από το Ρέθυμνο, Νίκο Κεφαλογιάννη, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται οι καταγγελίες για ελέγχους σε συγκεκριμένες οικογένειες κτηνοτρόφοων των Ζωνιανών, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2024. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι από τους διαλόγους δεν προκύπτει εμπλοκή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ενώ και η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν υπάρχει θέμα με τον υπουργό.

Διαβάστε επίσης

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός Ευρωπαϊκου Δικαίου η απόφαση της κυβέρνησης για ενσωμάτωση του οργανισμού στην ΑΑΔΕ

Πλεύρης: «Θα συνεχίσω την πολιτική που έχει δρομολογηθεί από τον Μάκη Βορίδη»

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανεπάρκεια του κράτους – Συστήνεται ομάδα κρούσης με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 01.07.2025 19:22