ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 00:51
MENU CLOSE

«Βραχιολάκι» από σήμερα και στο ΚΑΤ

04.07.2025 15:17

«Πρεμιέρα» έκανε σήμερα το σύστημα ηλεκτρονικής ιχνηλάτησης των ασθενών και στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Μάλιστα μέχρι το τέλος το χρόνου όλα τα νοσοκομεία θα αποκτήσουν το σύστημα με το βραχιολάκι, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός.

Στόχος είναι να μειωθούν οι πολύωρες αναμονές των ασθενών και να έχουν ταχύτερη εξυπηρέτηση στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Ο ίδιος ο υπουργός πήρε το βραχιολάκι το σκάναρε στο κινητό του και επισκέφθηκε κάποιες κλινικές του Νοσοκομείου ΚΑΤ, μέχρι να τον ειδοποιήσουν ότι ήρθε η σειρά του.

Σημειώνεται ότι έως σήμερα το σύστημα ηλεκτρονικής ιχνηλάτησης έχει εφαρμοστεί σε τρία Νοσοκομεία: τον «Ευαγγελισμό», το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιων Αναργύρων και το «Γεώργιος Γεννηματά».

Διαβάστε επίσης:

Χυμός λεμονιού: Πλούσια τα οφέλη του στην υγεία

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: «Αναχρονιστική πρακτική η αναστολή των άυλων γνωματεύσεων για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα»

«Νόσος του Κολυμβητή»: Όταν το καλοκαίρι γίνεται επώδυνο για τα αυτιά

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 00:48
Exit mobile version