search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 02:02
MENU CLOSE

Βραχάτι: Νεκρός και ο δεύτερος μοτοσικλετιστής – Πώς έγινε το τροχαίο

17.07.2025 10:08
ekav-new

Δύο νεκροί άνδρες, ηλικίας 22 και 41 ετών αντίστοιχα, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, στο ύψος του 11ου χιλιομέτρου της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, κοντά στο Βραχάτι Κορινθίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος έκανε ελιγμό, προκειμένου να αποφύγει Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 30χρονος και το οποίο βρισκόταν σε προσωρινή στάση.

Στη συνέχεια, η μοτοσυκλέτα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με δεύτερη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε ένας 22χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 22χρονος, ενώ ο 41χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 41χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Παρασκευή: Σοκάρουν τα στοιχεία για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή

Λιμάνι Πειραιά: Νέο μπλόκο λιμενεργατών και εργατικών σωματείων στην εκφόρτωση στρατιωτικού υλικού για το Ισραήλ (video/photos)

«Καμπανάκι» για τα αποθέματα νερού: Υπό πίεση η Αττική – Μείον 200 εκατ. κυβικά μετρά κάθε χρόνο, τα μέτρα που εξετάζονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55