search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 03:55
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Ομαδική τροφική δηλητηρίαση – Έλεγχοι σε καντίνες στον Νέο Μαρμαρά

18.07.2025 23:47
kantina

Πέντε άτομα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση μετά από κατανάλωση κρέατος από μια καντίνα στην περιοχή και έκαναν αναφορά στον ΕΟΔΥ.

Οι πέντε τουρίστες πήγαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου από το οποίο πήραν εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής επισκέφτηκε σήμερα τις καντίνες, τις βρήκε κλειστές.

Ωστόσο, ανακάλυψε όμως πως αυτές οι τρεις καντίνες πήραν τον Ιούνιο άδεια για παραχώρηση χώρου από το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Σιθωνίας, δεν είχαν άδεια στατικού εμπορίου, δεν μπορούσαν δηλαδή να λειτουργήσουν, ούτε να πωλούν αγαθά. 

Μετά από τον συναγερμό, που προκλήθηκε, ήδη έχει δοθεί στον Λιμενικό Ταμείο εντολή να τους ανασταλεί η άδεια παραχώρησης χώρου με την εποπτεία του Λιμεναρχείου Σιθωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Δύο συλλήψεις για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο

«Όχι» στην αποφυλάκιση Κασιδιάρη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας

Πώς εξιχνιάστηκε το κύκλωμα ναρκωτικών με αστυνομικούς: Τα μηνύματα σε κινητό ένστολου και οι σχέσεις με τη Greek Mafia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55