Φωτιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην Πατησίων - Ήταν μέσα ο ηθοποιός
Φωτιά πήρε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη επί της οδού Πατησίων 119 το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας.
Ο ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του, ωστόσο βγήκε χωρίς να διατρέξει κίνδυνο. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο ίδιος ο Π. Φιλιππίδης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι καίγεται το σπίτι του. Η Πυροσβεστική ερευνά αν πρόκειται για εμπρησμό.
Στο σημείο επιχείρησαν 23 πυροσβέστες με 9 οχήματα.
Από την πολυκατοικία απομακρύνθηκαν με ασφάλεια οι ένοικοί της είτε μόνοι τους είτε με την βοήθεια των πυροσβεστών χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ενώ στο σημείο μετέβη και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμή πληροφορίες από την Πυροσβεστική η κατάσβεση έχει ήδη προχωρήσει και οι πυροσβέστες έχουν μπει στο διαμέρισμα όπου δεν βρέθηκε κάποιο άτομο.
Διαβάστε επίσης:
Μεταναστευτικό: «Όχι» σε κλειστή δομή στην Κρήτη, απόφαση για τρεις προσωρινούς χώρους υποδοχής