Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μεγάλες ζημιές και δύο τραυματίες άφησε πίσω της η ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Μακεδονομάχων, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.
Από τον εκκωφαντικό θόρυβο προκλήθηκε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, που πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους.
Ένας άνδρας και μια γυναίκα, νεαρής ηλικίας, υπέστησαν ελαφρές κακώσεις, πιθανότατα από θραύσματα τζαμιών, και διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Από τη σφοδρή έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον ισόγειο χώρο της πολυκατοικίας του αριθμού 19 και σε τουλάχιστον ακόμη τέσσερις παρακείμενες πολυκατοικίες. Έξι αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές.
Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική που τελικά δεν χρειάστηκε να επιχειρήσει.
Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία διαμένει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων και αρχιφύλακας των φυλακών Διαβατών. Μάλιστα, στο παρελθόν υπήρχε ισχυρή αστυνομική φύλαξη κάτω από την πολυκατοικία. Μένει να αποδειχθεί εάν η έκρηξη συνδέεται με την παρουσία του συγκεκριμένου ανθρώπου.
Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.
Διαβάστε επίσης:
Εύβοια: Βρέθηκε το ζευγάρι περιπατητών που αγνοούνταν – Είναι καλά στην υγεία τους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.