Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η καλλιτέχνης Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η καλλιτέχνης απόλαυσε μία στάση στον ποταμό Αχέροντα και έκανε μια επνευσμένη ανάρτηση την οποία και συνόδευσε με φωτογραφίες από το σημείο.
Η τραγουδίστρια κολύμπησε στα παγωμένα νερά του και αφού πόζαρε πάνω στα βράχια προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media αναφέροντας τις σκέψεις που έκανε γύρω από την ένοια της… «κάθαρσης» μετά την επίσκεψή της στη συγκεκριμένη τοποθεσία:
«Ο Αχέροντας. Ποτάμι με όνομα βαρύ, φορτωμένο μύθους και περάσματα. Ανάμεσα σε πλατάνια και βράχια, ανάμεσα σε νερά που κυλούν. Το φως παίζει με τις σκιές, και η σιωπή δεν είναι ποτέ απόλυτη. Είναι γεμάτη ήχους. Μια αίσθηση γης που γνωρίζει. Εκεί που το νερό είναι σχεδόν ιερό. Παγωμένο σαν αλήθεια και καθαρό σαν νέα αρχή. Μέσα του δεν βούτηξα μόνο το σώμα, μα και σκέψεις, φόβους, βάρη. Και τα άφησα να φύγουν. Ό,τι δεν χρειάζεται, το παίρνει το ρεύμα. Εκεί, όλα μικραίνουν. Οι σκέψεις, οι ρόλοι, οι βιασύνες. Αφήνεσαι. Καθαρίζεις χωρίς να το επιδιώκεις. Εκεί κάτι σε καθηλώνει. Όχι επειδή φοβάσαι. Αλλά επειδή θυμάσαι».
Διαβάστε επίσης:
Αθηνά Οικονομάκου: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν νιώθω μόνη»
Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον σοβαρό τραυματισμό της (Photo)
Ήβη Αδάμου: Ποζάρει αγκαλιά με το αγγελάκι της Victoria’s Secret, Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι (Photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.