search
ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 08:42
MENU CLOSE

Σε οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ήρθε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ

11.08.2025 23:21
xaralabopoulos vasilis

Σε οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ήρθε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2027, με τον διεθνή φόργουορντ να επιστρέφει στην Greek Basket League, μετά το τελευταίο πέρασμά του απ’ την Τουρκία και την Τουρκ Τέλεκομ.

Οι διαπραγματεύσεις του 28χρονου άσου (2,04μ.) με τους «κιτρινόμαυρους» είχαν κορυφωθεί τα τελευταία 24ωρα και πλέον υπάρχει πλήρης συμφωνία σε όλα η οποία θα επισφραγιστεί και με υπογραφές μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Χαραλαμπόπουλος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Λαύριο και Ιωνικό, ενώ στο εξωτερικό (πλην της Τουρκ Τέλεκομ) φόρεσε τις φανέλες των ιταλικών Βενέτσια, Φορτιτούντο Μπολόνια, Πέζαρο και Σάσαρι.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Ξεκάθαρο προβάδισμα της Σαμπάμπ Αλ Αχλί για την αγορά του Μαξίμοβιτς», λένε οι Σέρβοι

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για Νέα Τούμπα: «Συναντηθήκαμε με τον Μυστακίδη, δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τον Ιβάν Σαββίδη» (video)

Παναθηναϊκός: Ο Τάκης Φύσσας Γ’ αντιπρόεδρος στην «πράσινη» ΠΑΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 08:42