search
ΤΕΤΑΡΤΗ 20.08.2025 13:23
MENU CLOSE

Μαρία Κορινθίου: Διακοπές στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο – «Ο καπετάνιος μου» (photos)

20.08.2025 09:39
korinthiou_italia

Η Μαρία Κορινθίου περνάει στγμές χαλάρωσης στην Ιταλία μαζί με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Καραθανάση.

Οι δύο τους ανέβασαν φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Instagram.

Τις προηγούμενες ημέρες το ζευγάρι βρέθηκε στη Ματέρα, ενώ την Τρίτη δημοσίευσαν στιγμιότυπα και βίντεο από την Ακτή Αμάλφι και το Κάπρι, όπου έκαναν βόλτα.

Η Μαρία Κορινθίου φωτογράφισε τον σύντροφό της μέσα σε σκάφος – γράφοντας «ο καπετάνιος μου».

Σε άλλο Instagram story που έκανε ο Γιώργος Καραθανάσης φωτογράφισε με τη σειρά του την ηθοποιό, γράφοντας «το κορίτσι μου».

Η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πριν από έναν μήνα ότι είναι σε σχέση μετά το διαζύγιό της.

Διαβάστε επίσης:

Η Madonna έκλεισε τα 67 – Η εορταστική ανάρτηση στο Instagram και το όνειρο που έγινε παραγματικότητα (video)

Ο Κέβιν Κόστνερ ζητά την απόρριψη αγωγής κασκαντέρ για σκηνή βιασμού στο «Horizon»

Πώς ο Τζίμι Κίμελ έσωσε από πνιγμό πασίγνωστο σταρ σε δείπνο στο σπίτι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20.08.2025 13:19