search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 22:23
MENU CLOSE

Άρτα: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι αυτό έγινε μέσα στο νοσοκομείο» -Το Σάββατο η εκταφή της 28χρονης

03.10.2025 20:24
nosokomeio

Αύριο (4/10) θα γίνει η εκταφή της 28χρονης εγκύου, που πέθανε από αναφυλακτικό σοκ στο Νοσοκομείο Άρτας

Συγκλονισμένοι με την απώλεια της είναι οι συγγενείς της.  «Ρωτάω την Τρίτη τη γιατρό το παιδί μου έχει πιθανότητες να ζήσει; Και η γιατρός μου λέει κατά 99% όχι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι το παιδί μου θα φύγει από ένα αλλεργικό σοκ. Είχα μια ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει» είπε η μητέρα της 28χρονης στο ΣΚΑΙ. 

«Ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει πιθανότητες να ζήσει»

«Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει. Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι αυτό έγινε μέσα στο νοσοκομείο. Δεν έγινε σπίτι και δεν προλάβαμε», πρόσθεσε. 

Ερωτηθείσα αν έχουν ευθύνες οι γιατροί, απάντησε, «Δεν ξέρω. Έχασα το παιδί μου, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Το κεφάλι μου είναι άδειο». 

Γιατί δεν έγινε νεκροψία-νεκροτομή

Η εισαγγελία της Άρτας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. 

Κατόπιν αιτήματος, που υπέβαλε η οικογένεια της 28χρονης, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Το Νοσοκομείο δεν έκρινε σκόπιμη την ιατροδικαστική εξέταση, ενώ η οικογένεια σε κατάσταση σοκ, δεν υπέβαλε σχετικό αίτημα πριν την κηδεία.

Διαβάστε επίσης

Άρτα: Το Σάββατο η εκταφή της 28χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα ο Βασίλης Μπισμπίκης

Πώς έπεσαν στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ οι 13 Τούρκοι στον Έβρο – Το οπλοστάσιο της τουρκικής μαφίας και το εμπόριο με 3D εκτυπωτή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 22:22