ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.11.2025 20:48
MENU CLOSE

Κοσμήματα του Απόστολου Κούστα στο πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

07.11.2025 13:17

Στο πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, που επαναλειτουργεί ανανεωμένο από τον Αύγουστο, φιλοξενούνται τα κοσμήματα του Μεσολογγίτη ζωγράφου και χαράκτη Απόστολου Κούστα.

Τα κοσµήµατα αυτά είναι δηµιουργηµένα από εµένα και φέρουν την υπογραφή µου» λέει ο κ. Κούστας.

Και προσθέτει ότι «είναι µια συνέχεια της δουλειάς µου στη γλυπτική και τη χαρακτική. Κάθε σπειροειδής γραµµή, κάθε επιφάνεια µετάλλου, κρύβει µέσα της κάτι από τον χρόνο και τη σιωπή του Μεσολογγίου, από το φως και τη φθορά που µε εµπνέουν και συγκινούν».

Ευχαριστεί δε «όλους όσοι µε στηρίζουν σε αυτή τη διαδροµή — τους ανθρώπους του Μουσείου που πίστεψαν σε αυτή τη συνεργασία, και όλους εσάς που βλέπετε σε κάθε δηµιουργία όχι απλώς ένα κόσµηµα, αλλά ένα µικρό κοµµάτι ψυχής».

Διαβάστε επίσης:

«Δον Ζουάν» με τον Πάνο Βλάχο στο θέατρο Βεάκη – Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Dame Helen Mirren: Η βρετανίδα ηθοποιός θα λάβει το Bραβείο Cecil B. DeMille για την συνολική της προσφορά (photo/video)

Κριτική ταινίας: «Κράτα την ψυχή σου στα χέρια και περπάτα» – Η Φάτμα που δεν πρόλαβε το Φεστιβάλ των Καννών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.11.2025 20:47
Exit mobile version