ΔΕΥΤΕΡΑ 02.02.2026 21:50
MENU CLOSE

Καιρός: «Ανάσα ηρεμίας» μετά το «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας Byron - Ανάρτηση Κολυδά

06.12.2025 17:21

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του για τον καιρό των επόμενων ημερών, μετά το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Byron που άφησε πίσω της τεράστια προβλήματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

«ΜΕΤΑ ΤΟΝ “BYRON” TI ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; – Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .

Η Ελλάδα μπαίνει σε μια ανάσα ηρεμίας, καθώς ο αντικυκλώνας απλώνει την προστατευτική του «ομπρέλα», σταματώντας τις βροχές και αφήνοντας τη χώρα να πάρει ξανά φως και ανάσα. Όμως, την ίδια ώρα, η υγρασία και η ενέργεια που απομακρύνονται από εμάς ταξιδεύουν νοτιοανατολικά, για να τροφοδοτήσουν άλλα συστήματα και άλλες γειτονιές της Μεσογείου.

Ο καιρός, τελικά, δεν χαρίζει ποτέ σιωπή, απλώς μετακινεί την ένταση αλλού. Κι εμείς παραμένουμε εδώ, να τον παρακολουθούμε, να τον μελετούμε και να τον κατανοούμε λίγο καλύτερα».

Διαβάστε επίσης:

Με το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στον Μπράλο «απαντούν» στον Μητσοτάκη οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε Κρήτη, Ξάνθη, Φθιώτιδα

Στο Νοσοκομείο Καβάλας η Πηγή Δεβετζή – Τούμπαρε το αμάξι της σε τούνελ

Πέλλα: Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται παραγωγός που επρόκειτο να του σκοτώσουν τα ζώα

ΔΕΥΤΕΡΑ 02.02.2026 21:50
Exit mobile version