ΤΡΙΤΗ 23.12.2025 00:02
MENU CLOSE

Η… εξομολόγηση του Νικήτα Κακλαμάνη: Δεν θα μπορούσα να «βαπτιστώ» τίποτα άλλο εκτός από Ολυμπιακός

22.12.2025 20:14

Μια ιστορία από τα μαθηματικά του χρόνια μοιράστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, στην εκδήλωση των ετήσιων αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ, που εξηγεί γιατί έγινε Ολυμπιακός.


Ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό το 2010 ως δήμαρχος Αθηναίων αλλά το σταμάτησαν οι κορμοράνοι! «Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση θα γίνει το γήπεδο. Αν και Ολυμπιακός χαίρομαι για τον Παναθηναϊκό που θα αποκτήσει το γήπεδό του» είπε. 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Το βραβείο για την ΠΑΕ παρέλαβε ο αντιπρόεδρός της Κώστας Καραπαπάς και για την ΚΑΕ οι πρόεδροί της Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος. 

Διαβάστε επίσης:

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Θεμιστοκλέους, 4 Γενικοί Γραμματείς που παραιτήθηκαν κι ένας συνεργάτης Μητσοτάκη – Πού θα κατέβουν υποψήφιοι

Ο πρώην ταμίας του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος ηγείται του κόμματος Τσίπρα στη Μεσσηνία

Κάποιες απορίες για τη νέα μετωπική επίθεση Πλακιά σε Καρυστιανού

ΤΡΙΤΗ 23.12.2025 00:01
Exit mobile version