ΔΕΥΤΕΡΑ 19.01.2026 18:35
MENU CLOSE

«Σεσουάρ για δολοφόνους»: Η μακροβιότερη παράσταση στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου επιστρέφει… πιο δολοφονική από ποτέ!

19.01.2026 14:45

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους», η πανέξυπνη κωμωδία των Μπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς, συνεχίζεται για 17η χρονιά στην Ελλάδα!

Ας μην ξεχνάμε ότι στο «Σεσουάρ» ο πρωταγωνιστής είναι το ίδιο το κοινό που συμμετέχει ενεργά ώστε να βρει τον δολοφόνο!

Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, οι ύποπτοι που βρίσκονται επί σκηνής απευθύνονται όλο και περισσότερο στο κοινό, το προκαλούν να γίνει πιο παρατηρητικό, πιο καχύποπτο και να δει πίσω από τα φαινόμενα. Οι θεατές δεν παρακολουθούν απλώς την ιστορία, αλλά καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά και να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα:

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου; Ο τσαχπίνης κομμωτής Τόνυ, η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα, η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη ή ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας; Στο «Studio Antony» όλοι έχουν κάτι να κρύψουν.

Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς, καθώς ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος θεωρεί ότι όλοι είναι ύποπτοι. Μαζί του -και όχι πάντα ιδιαίτερα βοηθητικός- ο πανέξυπνος (;) βοηθός του, ο Πανάγος.

Υπόθεση

Η δράση εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony», επί της οδού Ιπποκράτους στην Αθήνα. Ξαφνικά η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη. Οι εργαζόμενοι και οι πελάτες του κομμωτηρίου μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αστυνομικών, οι οποίοι ζητούν την βοήθεια του κοινού για να λύσουν το μυστήριο.

Οι θεατές αποφασίζουν ποιος «κουρεύεται» στο τέλος. Το κοινό καλείται να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να βγάλει τη δική του ετυμηγορία. Κάθε βράδυ ψηφίζεται ένας από τους τέσσερις υπόπτους ως ο επικρατέστερος δολοφόνος κι η παράσταση οδηγείται σε διαφορετικό φινάλε.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για την «Πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου» της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης

Το «Αρμπάιτ» των Γιώργου Παλούμπη και Αντώνη Τσιοτσιόπουλου επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός  

«Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας» έγινε μιούζικαλ και έρχεται στο Ακροπόλ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.01.2026 18:34
Exit mobile version