search
ΤΕΤΑΡΤΗ 04.02.2026 20:20
MENU CLOSE

Τσίπρας για την τραγωδία στη Χίο: Να μη γίνει συγκάλυψη από την κυβέρνηση – Ειδικεύεται στις πολιτικές της συσκότισης

04.02.2026 18:33
tsipras 55- new

Στην τραγωδία της Χίου με τους 15 νεκρούς μετανάστες και τους δεκάδες τραυματίες και ενώ υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα για τη διαχείριση του περιστατικού από το Λιμενικό, αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Τσίπρας δηλώνει συγκλονισμένος από την τραγωδία, κάνει λόγο για το Αιγαίο που γίνεται τάφος για «ανώνυμους απελπισμένους» και καλεί την κυβέρνηση να μην συγκαλύψει, με τις πολιτικές συσκότισης στις οποίες ειδικεύεται, τις συνθήκες της τραγωδίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση Τσίπρα

«Μας συγκλονίζει σήμερα όλους μια ακόμη τραγωδία, αυτή τη φορά στη Χίο.

Για άλλη μια φορά το Αιγαίο γίνεται τάφος για «ανώνυμους απελπισμένους», που αναζητούν ασφάλεια και ένα καλύτερο μέλλον.

Με τον αρμόδιο υπουργό, γνωστό για τις ξενοφοβικές αντιλήψεις του, να αποδίδει όλες τις ευθύνες στους «δολοφόνους διακινητές», πριν ακόμα υπάρξει οποιαδήποτε έρευνα.

Με την εμπειρία της «διαχείρισης» της τραγωδίας της Πύλου.

Με τις πολιτικές της συσκότισης στις οποίες ειδικεύεται η σημερινή κυβέρνηση.

Μία είναι σήμερα η καθολική απαίτηση: Καμιά συγκάλυψη

Διαβάστε επίσης:

Στο Κέντρο Καινοτομίας Ηπείρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Να προσφέρουμε στα παιδιά τελείως διαφορετικές εμπειρίες»

Αυτές είναι οι 14 παρεμβάσεις για την πάταξη της γραφειοκρατίας: Τι αλλάζει με πιστοποιητικά, εγκυκλίους, συμβολαιογράφους

Με 257 «κατά» απορρίφθηκε η άρση ασυλίας Κουτσούμπα – Ένταση με Καιρίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04.02.2026 20:18