ΤΡΙΤΗ 24.02.2026 12:58
MENU CLOSE

Στο Κίεβο για 10η φορά από την έναρξη του πολέμου η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Δεν θα υποχωρήσουμε»

24.02.2026 08:29

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε λίγα λεπτά μετά τις 07:20 μέσω X ότι έφθασε στο Κίεβο, «για δέκατη φορά από την έναρξη του πολέμου» που εξαπέλυσε η Ρωσία πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, το 2022.

«Η ειρήνη με τους όρους της Ουκρανίας», σημείωσε κλείνοντας στην ανάρτησή της.

Η πρόεδρος της Κομισιόν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα θα συμμετάσχουν σε τελετή, με άλλους ευρωπαίους ηγέτες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στο Χ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έφτασε στην ουκρανική πρωτεύουσα με το τρένο, με τους Ουκρανούς αξιωματούχους να την υποδέχονται με μια ανθοδέσμη στα χρώματα της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης

«Ιστορικών διαστάσεων» η χιονοθύελλα στη Νέα Υόρκη – Μια από 10 μεγαλύτερες που έχουν καταγραφεί

ΗΠΑ: Θανατηφόρο πλήγμα σε σκάφος διακίνησης ναρκωτικών στην Καραϊβική – Τρεις νεκροί (Video)

Για εμπλοκή σε παρατεταμένη σύγκρουση με το Ιράν προειδοποιεί ανώτερος στρατιωτικός τον Τραμπ – Οι κίνδυνοι και οι μοχλοί πίεσης

ΤΡΙΤΗ 24.02.2026 12:57
Exit mobile version