Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τραγωδία σημειώθηκε στα Ιωάννινα, καθώς ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο γραφείο του, άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής, όταν 57χρονος Αστυνόμος Α επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, με το υπηρεσιακό του όπλο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον 57χρονο, που ήταν τραυματισμένος στο κεφάλι, μεταφέροντάς τον σε εφημερεύον νοσοκομείο.
Το μεσημέρι κατέληξε.
Με πληροφορίες από epirus-tv-news.gr
Διαβάστε επίσης:
Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
Γιώργος Τσαγκαράκης: «Εγώ ειδοποίησα την αστυνομία» – Ποιος ενημέρωσε πραγματικά τις Αρχές (Video)
Ταξί: Νέα 24ωρη απεργία τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.