search
ΔΕΥΤΕΡΑ 22.06.2026 11:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 19χρονο που έτρεχε με 195 χλμ/ώρα στην Ε.Ο. Μουδανιών

22.06.2026 09:46
xeiropedes

Στα χέρια των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης έπεσε τα ξημερώματα ένας 19χρονος οδηγός, ο οποίος μετέτρεψε την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών σε… πίστα ταχύτητας.

Με υπερδιπλάσια ταχύτητα από το όριο

Το όχημα του νεαρού καταγράφηκε από τα ειδικά ραντάρ να κινείται με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 195 χλμ/ώρα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε τμήμα του οδικού δικτύου όπου το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι μόλις 90 χλμ/ώρα.

Αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα για επικίνδυνη οδήγηση

Οι αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του 19χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και πλέον οδηγείται ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής.

Διαβάστε επίσης:

Αφίδνες: Μεθυσμένος οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με πολυτελές αυτοκίνητο – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη

«Αν δεν ανάβει το κόκκινο, τότε είναι πράσινο»: Το ελληνικό σημείωμα οδηγού που άφησε εποχή

Το Uncharted είναι «χτισμένο» πάνω στις παραδοσιακές αξίες της Subaru (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.06.2026 11:38