search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:21
MENU CLOSE

Παππάς: Ο υπουργός καθορίζει μόνο τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών και το τίμημα

20.10.2015 13:30
Παππάς: Ο υπουργός καθορίζει μόνο τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών και το τίμημα - Media

Βελτιώσεις και τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς

 

Βελτιώσεις και τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με στόχο την επίτευξη ευρύτατων πολιτικών συναινέσεων, τονίζοντας ότι με την ψήφιση του νομοσχεδίου επιδίωξη είναι τα «βιώσιμα σχήματα» στο κλάδο των ΜΜΕ αφού «τα μη βιώσιμα σχήματα ήταν και η ρίζα του κακού που εξέθρεψαν την διαπλοκή με δανεισμούς».

«Θέλουμε να προχωρήσουμε σε κλίμα ευρύτατων συναινέσεων και να δούμε τι μπορεί να προστεθεί και τι πρέπει να εξαιρεθεί ώστε στο τέλος να εγκριθεί από περισσότερους και όχι μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία», σημείωσε στην σύντομη τοποθέτηση του κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Επιτροπή ο Νίκος Παππάς.

Στα «πυρά» που δέχθηκε από την αντιπολίτευση ότι ο υπουργός Επικρατείας με διατάξεις του νομοσχεδίου μετατρέπεται σε υπερυπουργό, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι «αν στόχος μας ήταν να επηρεάσουμε τους ιδιωτικούς σταθμούς για να έχουμε προνομιακή μεταχείριση, τότε είναι προφανές ότι αποτύχαμε». Συμπλήρωσε όμως ότι «η μόνη δυνατότητα που δίνεται στον υπουργό είναι ο καθορισμός του αριθμού αδειών και του ύψους του τιμήματος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06