search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:34
MENU CLOSE

Μετά τον «Σήφη», και αιλουροειδές «τρομοκρατεί» την Κρήτη…

02.07.2016 13:43
Μαντινάδα το αιλουροειδές της Κρήτης-«Θεριά 300 στη Βουλή, μας πίνουνε το αίμα…» - Media
 
Μπορεί ο «Σήφης», ο διαβόητος κροκόδειλος της Κρήτης, να μην αποτελεί πλέον κίνδυνο, ωστόσο οι αρχές του νησιού έχουν αποδυθεί σε εντατικές έρευνες για το αιλουροειδές, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, εθεάθη στην περιοχή της Αγιάς Φωτιάς, του δήμου Σητείας.
 
Οι μαρτυρίες για το αιλουροειδές συνεχίστηκαν στην Αστυνομία από πολίτες, ενώ αναζητούνται φωτογραφίες ή βίντεο από το ζώο που έχει προκαλέσει ανησυχία στην περιοχή.
 
Όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, το έχουν δει από μακριά, μοιάζει με κρητικό αγριόγατο και έχει μήκος περίπου ενός μέτρου, ενώ άλλοι έχουν μιλήσει για… τίγρη.
 
Σύμφωνα με το e-crete.gr, τουρίστρια, στην Αγία Φωτιά της Σητείας, η οποία βρισκόταν στην παραλία βρέθηκε μπροστά το μη ταυτοποιημένο ακόμα πλάσμα, κάνοντας λόγο για «τίγρη». Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και κάλεσε σε βοήθεια, με το αιλουροειδές να τρέπεται σε φυγή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36