search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:24
MENU CLOSE

Κουρουμπλής: Πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική (Video)

09.12.2016 18:19
Κουρουμπλής: Αντίπαλός μας είναι μόνο η αποχή - Media
 
 
Την εκτίμηση ότι θα πρυτανεύσει τελικά η λογική και θα λάβει τέλος η απεργία της ΠΝΟ έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, μεταξύ αγροτών και ναυτεργατών. 
 
Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αύριο το πρωί στις 8 θα γίνει η συνεδρίαση της Ομοσπονδίας. Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κι ότι θα πρυτανεύσει η λογική, από τη στιγμή που υπάρχουν όλες οι διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση». 
 
Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να υπάρχει και δεύτερο πλοίο ασφαλείας, ο υπουργός απάντησε ότι σύμφωνα με τον νόμο, αρμόδιο για να πάρει μια τέτοια απόφαση είναι ένα συμβούλιο 29 ατόμων. «Δεν προεδρεύω εγώ», τόνισε.
 
«Θεωρώ ότι τα πράγματα έφτασαν σε ένα σημείο που θα καταλάβουν όλοι ότι η ιστορία αυτή πρέπει να κλείσει. Έκανα μια βδομάδα προσπάθειες, γιατί το θέμα που κάνουν απεργία, δεν υπάρχει. Προσπαθώ με διάλογο να κλείσω το θέμα. Από αύριο στις 10 το πρωί θα κρίνετε εμένα», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας, πάντως, ότι «αν μετά τη συνεδρίαση της ΠΝΟ δεν έχει δοθεί λύση, το κράτος θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:21