search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:13
MENU CLOSE

Ένταση στο Ελληνικό με τον Μουζάλα – «Δεν υπάρχει απεργία πείνας»

06.02.2017 09:08
Καταγγελία Μουζάλα για απειλές κατά της ζωής του μετά τα «ψεύδη» Μηταράκη - Media

 

«Ήσασταν μάρτυρες ότι δεν άφησαν τους γιατρούς να πάνε τον άρρωστο στο νοσοκομείο. Τα άλλα θα τα πούμε στη συνέντευξη», είπε μπροστά στις κάμερες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Μουζάλας, με ένα παιδί μεταναστών στην αγκαλιά του, μίλησε στις κάμερες αναφέροντας ότι θα μιλήσει εκτενέστερα στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.


 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ πριν από λίγο  το λουκέτο  που υπήρχε στην πόρτα, άνοιξε και ο κ. Μουζάλας μπήκε στον καταυλισμ ώστε να συζητήσει με τους αρμόδιους φορείας αλλά και με τους πρόσφυγες τα αιτήματα που έχουν. 

«Δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας στο Ελληνικό, αν ξεσπάσει αύριο ή μεθαύριο δεν μπορώ να το ξέρω» δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μέσα από τον καταυλισμό ο Υπουργός Μετανάστευσης.

«Όχι μόνο δεν υπάρχει απεργία πείνας, αλλά υπάρχει μια παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους. Οι λεγόμενοι «απεργοί πείνας » απαγόρευσαν την είσοδο της τροφοδοσίας του καταυλισμού, αναγκαστήκαμε να μπούμε από την πίσω πόρτα» ανέφερε. 

Ορισμένα από τα σημεία της συνέντευξης του κ.Μουζάλα: 

  • Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε την έννοια του πρόσφυγα, εφόσον εφαρμόζονται οι νόμοι του ελληνικού κράτους.
  • Ο νόμος μας είναι ίδιος για τους Έλληνες του πρόσφυγες και τους μετανάστες. Θα είμαστε πολύ σοβαροί στην εφαρμογή του ελληνικού νόμου.
  • Είδατε και μόνοι σας πως την ένταση τη δημιούργησαν 30 άτομα. Αλλα 500 άνθρωποι κάθονταν ήρεμοι και περίμεναν να μιλήσουμε.
  • Ζητάνε σχολικά να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, αλλά τα σχολικά μένουν άδεια.
  • Οι ελλείψεις μας δεν δικαιολογούν παράβαση του νόμου
  • Δεν θέλουμε βία, δεν θα δεχθούμε βια, δεν θα ασκήσουμε βΙα
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58