search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:55
MENU CLOSE

Βάρκιζα: Πού θα πωλούσαν τα 135 κιλά κοκαΐνης – Ψάχνουν τον «αρχηγό» του 33χρονου Σέρβου που συνελήφθη

05.12.2017 06:59
Βάρκιζα: Πού θα πωλούσαν τα 135 κιλά κοκαΐνης - Ψάχνουν τον «αρχηγό» του 33χρονου Σέρβου που συνελήφθη - Media

Ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και ποσότητες κοκαΐνης βρέθηκαν στη βίλα του 33χρονου σέρβου που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής έχοντας στην κατοχή του 135 κιλά κοκαΐνης. Στις ιδιόχειρες σημειώσεις βρέθηκαν κωδικοποιημένα ονόματα, χρηματικά ποσά και ποσότητες κοκαΐνης που διατέθηκαν στην χονδρική αγορά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρτιν που συνελήφθηκε εργαζόταν για έναν μεγαλέμπορο Σέρβο, ονόματι, Ιβάν που τελικά κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης παρά τις εντατικές έρευνες. Ο Σέρβος δεν ασχολούνταν με το λιανεμπόριο του ναρκωτικού, αλλά με το χονδρεμπόριο

Άλλωστε και όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση που παρουσιάζει ο Ιβάν κυκλοφορούσε στα σαλόνια τις Αθήνας ως Σέρβος επιχειρηματίας, με γραφεία στην Ελβετία και απολάμβανε το ποτό του στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, όπου και κατάφερε μέσω μιας γνωστής βιολόγου από την Γλυφάδα να βρει τους μεσίτες που θα του νοίκιαζαν το διαμέρισμα στην Βάρκιζα, προκειμένου να αποθηκεύσει την κοκαΐνη που θα έρχονταν από την Κολομβία.

Μάλιστα η γνωστή βιολόγος έδωσε κατάθεση στην Δίωξη και άμεσα διαπιστώθηκε πως ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση. Απλά γνώρισε τον Ιβάν σε μια καφετέρια της Γλυφάδας και έκαναν παρέα για ένα διάστημα. 

Ο 35χρονος Ιβάν φαίνεται να διατηρεί επαφές με μεγαλεμπόρους ναρκωτικών ανά την Ευρώπη, αλλά και γνωστά ονόματα στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:55