search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:40
MENU CLOSE

Ποτάμι: Παρέμβαση υπέρ της παραμονής στο Κίνημα Αλλαγής από Κύρκο και Μεϊμάρογλου 

01.07.2018 15:11
Βραβείο για Μανούσο Μανουσάκη και «Κόκκινο Ποτάμι» στο Ναύπλιο - Media

 

Παρέμβαση υπέρ της παραμονής στο Κίνημα Αλλαγής πραγματοποίησαν οι Μίλτος Κύρκος και Γιάννης Μεϊμάρογλου, τασσόμενοι εναντίον της εισήγησης του Σταύρου Θεοδωράκη για αποχώρηση του Ποταμιού από τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς. 

Το ηγετικό στέλεχος Γιάννης Μεϊμάρογλου και ο Ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος επιθυμούν την παραμονή στο Κίνημα Αλλαγής, υπό συγκεκριμένους προγραμματικούς όρους, οι οποίοι αφορούν:

  • τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης
  • την άρση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα
  • την αναμόρφωση της γεωργίας
  • την τόνωση του τουρισμού
  • τη διαμόρφωση ενός νέου ενεργειακού πλαισίου

Ταυτόχρονα, πρότειναν ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των παραπάνω μεταρρυθμίσεων, το οποίο θα περιλαμβάνει τις δράσεις των πρώτων 100 ημερών, του ενός χρόνου και των τριών επόμενων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η πλευρά του Σταύρου Θεοδωράκη δεν επιθυμεί η συγκεκριμένη πρόταση να τεθεί σε ψηφοφορία, επικαλούμενη διαδικαστικούς λόγους.

Πάντως, η πλειοψηφία των στελεχών του Ποταμιού, κάνοντας έντονη αυτοκριτική, φαίνεται πως στηρίζει την πρόταση του κ. Θεοδωράκη για αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:40