search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:29
MENU CLOSE

Έβρος: «Πήγαν στη Βουλγαρία για καφέ λόγω των απαγορεύσεων για τον κορονοϊό»

15.03.2020 11:54
Έβρος: «Πήγαν στη Βουλγαρία για καφέ λόγω των απαγορεύσεων για τον κορονοϊό» - Media

 

Τη γειτονική Βουλγαρία για καφέ και φαγητό φέρονται να επισκέφθηκαν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπιικού ιστότοπου, πολλοί κάτοικοι του Έβρου, λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί στην Ελλάδα για την μη διάδοση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, «μετά την ανακοίνωση ότι κλείνουν και στον Έβρο, όπως σε όλη την Ελλάδα, οι καφετέριες, τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης, αλλά και οι ταβέρνες με τα εστιατόρια, αρκετοί ντόπιοι ταξίδεψαν στην γειτονική Βουλγαρία, όπου πίστευαν ότι αυτά τα καταστήματα συνεχίζουν ακόμα να λειτουργούν. Επίσης κάποιοι πήγαν, όπως συνηθίζουν χρόνια τώρα, για φθηνές αγορές στα σούπερ μάρκετ, αλλά και φθηνά καύσιμα. Μόνο που όπως έλεγαν επιστρέφοντας, βρήκαν και εκεί κλειστά τα καταστήματα, καφέ και χώρους εστίασης.»

Στη γειτονική χώρα ισχύει καθεστώς έκτακτης ανάγκης από τις 13 Μαρτίου και, τυπικά τουλάχιστον, όλες οι επιχειρήσεις εστίασης πλην όσων προμηθεύουν τρόφιμα είναι κλειστές. 

Πηγή: evrosnews.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28