search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:16
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς: Κλειστά όλα τα τζαμιά ενόψει Ραμαζανιού

24.04.2020 16:58
Άνοιγμα τουρισμού: Στοχευμένοι έλεγχοι και τήρηση πρωτοκόλλων - «Προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών» - Media

 

Στον εορτασμό του Ραμαζανίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατα την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Υπενθύμισε την κοινή υπουργική απόφαση που ισχύει για όλα τα δόγματα και όλες τις θρησκείες. Απαγορεύεται η παρουσία κοινού σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους θρησκευτικής λατρείας, κάθε δόγματος και θρησκείας στο σύνολο της επικράτειας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας. Επιτρέπεται η τέλεση λειτουργιών κεκλεισμένων των θυρών αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό λειτουργό και βοηθητικό προσωπικό το οποίο δεν θα υπερβαίνει τα 4 άτομα. «Οι αγαπητοί συμπολίτες μας μουσουλμάνοι θα προσευχηθούν από τα σπίτια τους, και τα τζαμιά θα είναι κλειστά για το κοινό», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:13