search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:57
MENU CLOSE

Παναγιωτόπουλος προς κυβερνήτη «Λήμνου»: «Είσαι μάγκας, συγχαρητήρια»

18.08.2020 07:52
Παναγιωτόπουλος προς κυβερνήτη «Λήμνου»: «Είσαι μάγκας, συγχαρητήρια» - Media

 

Επικοινωνία μέσω ασυρμάτου είχε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος, αντιπλοίαρχο Ι. Σαλιάρη. Ο υπουργός Άμυνας συνεχάρη τον κυβερνήτη για τη ναυτοσύνη του, «είσαι μάγκας κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια», φέρεται να ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη».

Ο κυβερνήτης της Λήμνου απάντησε, από την μεριά του, με ταπεινότητα, ότι απλώς έπραξε το καθήκον του και ότι είναι τιμή του που συνομιλεί με τον υπουργό Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις» από λάθος χειρισμού του κυβερνήτη της και επειδή επιχείρησε να προκαλέσει, προσέκρουσε στην ελληνική φρεγάτα «Λήμνος». Το τουρκικό σκάφος δεν κράτησε σταθερή την πορεία του και το πίσω μέρος του συγκρούστηκε με το μπροστινό της ελληνικής φρεγάτας. Αποτέλεσμα ήταν η τουρκική φρεγάτα να υποστεί σημαντικές ζημιές στην πρύμνη της σε αντίθεση με την «Λήμνος» που συνέχισε την αποστολή της στη ΝΑ Μεσόγειο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του Oruc Reis.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:50