search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: Σάλος για τους «τεμπέληδες των 800 ευρώ» – Στη δημοσιότητα το ηχητικό (Video)

16.11.2020 11:29
Ιωάννα Τούνη: Σάλος για τους «τεμπέληδες των 800 ευρώ» -  Στη δημοσιότητα το ηχητικό (Video) - Media

 

Σάλο στο διαδίκτυο προκάλεσε μια ατάκα της Ιωάννας Τούνη η οποία μεταξύ άλλων αποκάλεσε “τεμπέληδες που χαίρονται” όσους λαμβάνουν το ποσό των 800 ευρώ εν μέσω lockdown.

Μιλώντας στην εφημερίδα “On Time” συγκεκριμένα, η γνωστή influencer τόνισε ότι τα 800 ευρώ είναι “αστεία” για τις επιχειρήσεις, ενώ πρόσθεσε ότι “οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”.

Μετά την εν λόγω δήλωση, το προφίλ της στο instagram κατακλύστηκε από αρνητικά μηνύματα, με τους χρήστες του διαδικτύου να ξεσπούν για μια τέτοια τοποθέτηση σε καιρούς που οι εργαζόμενοι περνούν μια βαθιά οικονομική κρίση, νιώθοντας αβεβαιότητα για το κάθε “αύριο” λόγω της πανδημίας.

Μετά την κατακραυγή, η Ιωάννα Τούνη πήρε ξανά τον λόγο και μέσω ενός story της στο προφίλ της στο instagram τοποθετήθηκε εκ νέου, τονίζοντας ότι τα λόγια της παραποιήθηκαν, εφόσον “μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές”.

Ωστόσο, στην εκπομπή Πρωινό παρουσιάστηκε το σχετικό ηχητικό της συνέντευξης με τη Σάσα Σταμάτη, όπου η Ιωάννα Τούνη ακούγεται να λέει ξεκάθαρα την εν λόγω φράση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:29