search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:50
MENU CLOSE

Καλαμαριά: Γκράφιτι του Μαραντόνα δίχασε τη διευθύντρια του δημοτικού, γονείς και μαθητές (Photo)

02.12.2020 10:56
Καλαμαριά: Γκράφιτι του Μαραντόνα δίχασε τη διευθύντρια του δημοτικού, γονείς και μαθητές (Photo) - Media

 

Υπήρξε δημοφιλής ποδοσφαιριστής και με τον θάνατό του συγκλόνισε ολόκληρο το πλανήτη. Και έφτασε ένα γκράφιτι στην αυλή ενός δημοτικού σχολείου στην Καλαμαριά να διχάσει τη σχολική κοινότητα και να φέρει σε αντιπαράθεση τους μαθητές με τη διευθύντρια του σχολείου και τους γονείς τους.

Ειδικότερα τη διαφωνία τους με το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα, διότι «δεν είναι σωστό παράδειγμα για τα παιδιά», εξέφρασαν γονείς και η διευθύντρια.

Αντιδράσεις – πέρα από εγκωμιαστικά σχόλια από τους μαθητές του σχολείου – προκάλεσε το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η δουλειά του Ηλία Στύλου (γνωστού και ως Hayate) κυκλοφόρησε στα social media και απέσπασε κολακευτικές κριτικές, μιας και όντως πρόκειται για εξαιρετική αποτύπωση της μορφής του Αργεντινού θρύλου.

Ωστόσο δεν εκτιμήθηκε το ίδιο από κάποιους γονείς και τη διευθύντρια του σχολείου η οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του δημιουργού στο «Metrosport», του ζήτησε να το σβήσει αναρωτώμενη «πώς είναι δυνατόν να γίνεται γκράφιτι ένας άνθρωπος ναρκομανής»;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:49