search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 02:45
MENU CLOSE

Νικολούλη: «Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά»

07.01.2021 09:32
Νικολούλη: «Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά» - Media

 

Στο περιοδικό «You» παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην καριέρα της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας. 

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν…

Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση.

Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59