search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 01:30
MENU CLOSE

Εξαδάκτυλος: Ενδεχομένως ζούμε το τελευταίο lockdown – Σταθεροποίηση κρουσμάτων την επόμενη βδομάδα

15.02.2021 09:36
Εξαδάκτυλος: Ενδεχομένως ζούμε το τελευταίο lockdown - Σταθεροποίηση κρουσμάτων την επόμενη βδομάδα - Media

 

Σταθεροποίηση των κρουσμάτων από την επόμενη βδομάδα εκτίμησε ότι πρέπει να περιμένουμε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Όπως ο ίδιος δήλωσε αυτή την βδομάδα θα βλέπουμε αύξηση των κρουσμάτων, την επόμενη μια σταθεροποίηση και στο τέλος της επόμενης μια πτώση

Ο Α. Εξαδάκτυλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο lockdown.

Όπως είπε με τους ρυθμούς εμβολιασμών και τον καλό καιρό που περιμένουμε τις επόμενες βδομάδες θεωρεί ότι δεν θα φτάσουμε ξανά στο ίδιο σημείο.

«Φέτος το Πάσχα τις καμπάνες θα τις ακούσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, τόνισε πως ο ιός έχει αλλάξει μορφή και ταχύτητα μετάδοσης και ότι 28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου ενδεχομένως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες (π.χ κηνύγι, ψάρεμα) όπως είχαν επιτραπεί στις 14/12.

Τέλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου επεσήμανε πως ο ιός που παλεύουμε αυτή την στιγμή είναι διαφορετικός και συμπεριφέρεται διαφορετικά και στις μικρές ηλικίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 00:50